Businessplan Duitsland

Bedrijf starten in Duitsland

Als een marktonderzoek heeft aangetoond dat uw product of dienst in de Duitse markt een marktaandeel kan veroveren, dan is uw marktentreestrategie bepaald. Dan is het tijd om het stappenplan voor de Duitse markt te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met de belangrijkste personen binnen uw organisatie wordt een businessplan Duitsland opgesteld.

Wat vindt u in een Businessplan Duitsland?

De Duitse markt heeft een eigen “handleiding” nodig. De eigenschappen van deze markt, in combinatie met de eigenschappen en bijzonderheden van uw product of dienst, vragen een gedegen stappen- en tijdsplan voor de implementatie. In het businessplan Duitsland wordt daarom ook in een stappen- en tijdsplan nauwkeurig een scenario beschreven. Met dat scenario kan de onderneming de Duitse markt gaan betreden.

Uiteraard bespreken wij dit stappenplan in nauw overleg met uw directie en verantwoordelijke voor de Duitse markt. Bestaande businessplannen, marketingplannen en doelstellingen worden ook in het businessplan meegenomen.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over het opstellen van een Businessplan Duitsland, inclusief stappenplan met tijdsplan.

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Offerte aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan: