Marketingplan Duitsland

Aanpak van de Duitse markt

Als u in uw businessplan concrete stappen hebt genoemd om de Duitse markt te betreden, dan kunt u hieruit een concreet marketingplan afleiden. Een marketingplan is vaak onderdeel van een businessplan, maar kan ook op zichzelf staan. Wij maken onderscheid tussen een B2B- of B2C-marketingplan.

Samen met uw specialisten ontwikkelen we op basis van het businessplan een marketingstrategie voor de Duitse markt. In het marketingplan Duitsland omschrijven we concrete handelingen en een tijdsplan waarin alle stappen worden beschreven.

Het marketingplan is voor elke onderneming verschillend. Voor een machinebouwer kan het marketingplan bestaan uit het bewerken van de vakpers binnen een specifiek segment. Voor een producent van onroerend goed-software is toegang tot makelaars en onroerend goed-portalen van belang. Samen met uw team bepalen we de marketingkanalen en -doelstellingen die bij uw product, dienst, bedrijf en budget passen.

Uitvoering marketingplan met Duitse specialisten

Samen met Duitse specialisten op het gebied van web, tv en print ontwikkelen wij met uw team een passende marketingstrategie voor de implementatie van uw product of dienst in Duitsland.

Samenwerking met deze branche-experts in de Duitse markt, zoals freelance journalisten en reclamebureaus, is essentieel om op korte termijn in een sector in de Duitse markt toegang tot vakpers te verkrijgen en serieus te worden genomen. Op nieuwkomers in een bestaande markt, met name uit het buitenland, wordt in Duitsland vaak terughoudend gereageerd. Samenwerking met Duitse specialisten in uw branche lost dit probleem op.

Meer interesse?

Wilt u weten wat er nog meer komt kijken bij het opstellen van een compleet Marketingplan Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor het opstellen van een stappenplan met tijdsplan. Ons telefoonnummer is

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Offerte aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan: