Interim-Management Duitsland

U heeft uw plannen voor Duitsland klaar en u wilt in Duitsland beginnen met uw activiteiten. Naar aanleiding van uw strategie en businessplan moet de marktentreestrategie worden uitgerold: de marketing- en salesactiviteiten. Maar wie gaat deze klus klaren?

Uitrollen van het businessmodel in Duitsland

Vaak heeft een bedrijfsleider of marketing- of salesmanager die verantwoordelijk is voor de Nederlandse activiteiten ook de verantwoordelijkheid om de Duitse activiteiten op te bouwen. Het opbouwen van een nieuwe Duitse organisatie vanuit een positie waar er nog geen infrastructuur is, kost veel tijd en energie. Juist in die periode is het noodzakelijk vanuit Duitsland de activiteiten op te bouwen. Dit betekent nog meer reis- en werktijd.

Nederlands sprekende interim-manager

Golden Dutch biedt juist voor die periode van opbouw een strategische begeleiding door zeer ervaren interim-managers die in een korte tijd de Duitse organisatie voor de opdrachtgever opbouwen. De interim-manager wordt voor een bepaalde periode in de onderneming opgenomen en bouwt de Duitse onderneming voor de opdrachtgever op, conform businessplan en directe aanwijzingen.

Nadat concrete doelen zijn bereikt, bijvoorbeeld het oprichten van een onderneming, het behalen van een omzetdoel of het vinden van een opvolger, worden de werkzaamheden aan een opvolger overgedragen.

Tijdelijke ondersteuning voor de Duitse markt

Is uw accountmanager of directie van uw Duitse onderneming door ziekte of een andere reden uitgevallen of u heeft te maken met plotselinge groei? Golden Dutch kan op korte termijn geschikte kandidaten voorstellen, omdat wij over een reeds bestaand netwerk aan freelancers en interim-managers beschikken.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over interim-management Duitsland. Bel ons via het onderstaande nummer of neem contact op via het contactformulier.

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Offerte aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan: