Duits postadres

Webshop starten in Duitsland- Duitse postbus / Briefadres voor uw bedrijf

Hoe Duitser u zich met uw bedrijf presenteert, hoe beter het het voor uw omzet is. Een Duits adres en een Duits telefoonnummer kunnen daarbij wonderen doen. Het aanvragen van een Duits postadres is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot wat er vaak wordt gedacht, hoeft u geen bedrijf in Duitsland op te richten om over een correspondentieadres te beschikken.

Let op: In Duitsland wordt er onderscheid gemaakt tussen een vestigingsadres (inschrijving bij Kamer van Koophandel) en een correspondentieadres voor marketingdoeleinden of retourenservice. Het postadres is niet geschikt voor vestiging van een bedrijf.  Kijk hiervoor bij oprichting GmbH.

Binnen één werkdag uw eigen adres in Duitsland

Uw huurt uw eigen adres en telefoonnummer in Duitsland zonder dat u een dochteronderneming hoeft op te richten. Een aansluiting binnen één week is mogelijk. Wij begeleiden u daarbij, bijvoorbeeld door het voorkomen van de meest gemaakte fouten bij het voeren van een zakelijk adres in Duitsland. Zo is uw startfase in Duitsland van succes verzekerd.

Uw zakelijke adres in Duitsland

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, kunt u in Duitsland zakelijk actief zijn zonder een Duits bedrijf op te richten. Ideaal is een tussenfase waarbij u eerst omzet binnenhaalt op uw Nederlandse bedrijf via een zakelijk adres in Duitsland. Dit wordt ook wel een virtueel kantoor genoemd. In Duitsland noemen we dit een “informatiekantoor”. Er wordt met dit adres informatie over uw product gegeven en bestaande klanten kunt u via dit adres service verlenen. Met hulp van dit virtueel kantoor kunt u post, faxen en telefoontjes op een Duits adres ontvangen.

Meer informatie over dit thema kunt u vinden op onze website www.postadres-duitsland.nl.

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Offerte aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan: