Praktische ondersteuning

Duits personeel voor bedrijf of meer?

U staat binnenkort op een Duitse beurs en u heeft ondersteunend commercieel personeel nodig dat vloeiend Nederlands en Duits spreekt? Of professionele ondersteuning door een senior adviseur bij contractonderhandelingen? Er zijn vele scenario’s denkbaar waarbij professionele ondersteuning gewenst is, al is het maar voor een paar uur. Golden Dutch helpt u hiermee!

Marketing- en salesondersteuning in Duitsland

Voor deze marketing- en salesondersteuning in Duitsland kunt u bij Golden Dutch terecht. Naast coaching van uw activiteiten brengen wij een groot netwerk aan grotendeels Nederlands sprekende Duitse juristen, advocaten, accountants en branchespecialisten mee die wij op korte termijn kunnen inschakelen voor de nodige informatie.

Golden Dutch is regelmatig betrokken bij onderhandelingen tussen Nederlandse en Duitse ondernemingen en kan zonder misverstanden de juridische vertaalslag maken naar uw Duitse gesprekspartner en mogelijk betrokken Duitse juristen of advocaten.

Bijvoorbeeld

Voorbeelden van deze onderhandelingen zijn met name onderhandelingen over afname van licenties, proefleveringen, omgang met handelsnamen en (deel)exclusiviteit, al dan niet in samenhang met de cartografische indeling van deze exclusiviteit.

Wij streven ernaar maatwerk te leveren, waarbij wij met onze adviezen en activiteiten uw onderneming voor de besproken duur ondersteunen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, via onderstaand telefoonnummer:

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Offerte aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan: