Eigen bedrijf starten in Duitsland

Eenmanszaak, VOF etc.

Het oprichten van een bedrijf met een natuurlijke persoon in Duitsland, is alleen mogelijk als u ook in Duitsland woont.

Oprichting GmbH (Duitse B.V.)

De Duitse rechtsvorm GmbH, is vergelijkbaar met de Nederlandse B.V. Bij de oprichting van een GmbH komt veel kijken, Golden Dutch werkt hierbij samen met Nederlandstalige advocaten in Duitsland, net zoals Duitse accountants of belastingkantoren. Bij deze processen staan  individuele specialisten voor u paraat die elk een kleine schakel van het geheel verzorgen. Juist bij oprichting van een nieuwe onderneming dienen de doelstellingen te worden bewaakt, en de juiste aandacht worden besteed aan onderdelen zoals het selecteren van de meest geschikte vestigingsplaats, of het aannemen van Duits personeel. Golden Dutch biedt u begeleiding bij de oprichting van uw eigen GmbH.

Golden Dutch kan u bij dit gehele proces op coaching-basis ondersteunen, dit verkort de implementatie tijd en daarmee voorkomt u het maken van meest gemaakte fouten.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over het oprichten van een GmbH in Duitsland.

Neem contact op

+4921198922494

Wij spreken Nederlands!

Offerte aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan: