Zo kun je een autoverzekering vergelijken

Te veel betalen is nooit leuk, daarom is het goed om eens na te gaan wat je zou kunnen besparen op je verzekeringen. Om te beginnen kun jij eens je autoverzekering vergelijken. Dit kan op een eenvoudige manier, maar daarbij moet je wel op een paar dingen letten:

  • Welke premie betaal je nu, is dat per maand, kwartaal of per jaar? Reken het om naar een bedrag per maand. 
  • Wat wordt er gedekt binnen je huidige autoverzekering? Wil je dat bij de volgende verzekering weer?
  • Hoe hoog is het eigen risico?
  • Hoe gunstig zijn de voorwaarden voor jou? 

Je moet niet alleen maar naar de prijs kijken, maar ook naar wat er wordt gedekt, wat er van jou wordt verwacht en wat jij ervoor terugkrijgt. Wie weet kun je op deze manier snel overstappen en geld overhouden.

Voordelen FBTO autoverzekering

Het kan zijn dat na het autoverzekering vergelijken een FBTO autoverzekering er het beste uit naar voren komt voor jou. Je hebt dan te maken met een aantal voordelen zoals dat je je autoverzekering zelf kunt samenstellen aan de hand van diverse modules. Deze modules kun je ook per maand weer aanzetten en/of uitzetten. Alles wat betreft de declaraties en wijzigingen van je polis kun je online regelen. Alleen maar gemakken dus en dan kun je zien of je een WA dekking wel, WA en gedeeltelijk casco dekking of volledig casco dekking. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *