Rietmattenspecialist.nl

Wanneer je op zoek bent naar rietmatten dan kom je natuurlijk uit op rietmattenspecialist.nl. De Rietmattenspecialist biedt drie soorten aan die geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Of je nu een rietmat wilt gebruiken als tuinafscheiding, balkon scherm of simpel als decoratie in je huis, de Rietmattenspecialist heeft het.

De Rietmattenspecialist heeft drie varianten.

Allereerst hebben ze gepelde rietmatten. Bij de gepelde rietmatten is de buitenste laag van het riet verwijderd. Doordat de buitenste laag is verwijderd, krijgt het riet een gele en tropische uitstraling. Daarnaast krijg je ook geen rietschilfers. Op deze manier is deze variant ideaal te gebruiken in je huis als decoratie.

Ten tweede hebben ze ongepelde rietmatten. Ongepelde rietmatten is het tegenoverstelde van de gepelde rietmatten. De ongepelde rietmatten zijn onbewerkt en zeer stevig. Deze variant is dus goed te gebruiken als bekleding van een schutting buiten bijvoorbeeld.

Als laatste hebben ze nog dikke rietmatten. De dikke rietmatten hebben in tegenstelling tot bovengenoemde varianten dikkere stengels. Door de dikke stengels is deze variant zeer geschikt als schutting of als balkonscherm. Doordat de stengels zo dik zijn genereren ze een maximale gezichtsdichtheid, waardoor je meer privacy genereert. Wanneer je hier planten doorheen laat groeien wordt niet alleen de levensduur verlengd, maar ook eventuele scheidingen gedicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *